In 2011 kwam ik in aanraking met de techniek van glasfusing. Glasfusing is het samensmelten glas. Ik leerde om diverse vormen uit het glas te snijden en samen te smelten tot kunstobjecten. Nu heb ik mijn eigen galerie en daarnaast geef ik, als vrijwilliger, workshops in het Dorpshuis t Haatschut

Ik werk vooral vanuit mijn gevoel. Het werk kenmerkt zich door de grote variëteit in vorm en uitstraling. Ik gebruik verschillende technieken. Soms is het geschikt als wandobject, dan weer wordt het een kunstwerk voor in een standaard voor het raam of past het beter op een zuil in de tuin. Elk object is weer een verrassing. Schitteringen die ik in de natuur tegen kom, zoals het zonlicht dat weerkaatst in het water, laat ik terugkomen in mijn werk. Door de lichtinval op mijn kunstwerken ontstaat schittering die ik terug zie in de ogen van de mensen die er vrolijk van worden.

Mijn werk is de afgelopen jaren te zien geweest op diverse kunstmarkten, bij kunstmanifestaties en exposities.

Kloosterhaar is een dorp in Overijssel en ligt aan de rand van de Engbertsdijkvenen. Dit is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Ik wandel hier graag en het geeft mij inspiratie voor mijn glaskunst. De kleuren van de natuur, de grillige vormen zijn de basis elementen van waar uit ik mijn werk opbouw.

Thuis heb ik een ruimte waar ik mijn werk exposeer. Op afspraak kan mijn werk worden bezichtigd. Je kunt mij vinden op het adres:

Schoolstraat 2c

7694 AX Kloosterhaar

mobiel 06-22181866

e-mail jannetta@glasatelierjannetta.nl

KvK nummer 75420554

BTW nr NL001236302B31