Ik ben Jannetta Bron en woon in het dorp Kloosterhaar. 

In 2011 kwam ik in aanraking met de techniek van glasfusing. Door het samensmelten van glas leerde ik diverse vormen van glasobjecten te maken. Ik werkt vooral vanuit mijn gevoel. Het werk kenmerkt zich door de grote variëteit in vorm en uitstraling. Soms is het geschikt als wandobject, dan wordt het een kunstwerk voor in een standaard voor het raam of past het beter op een zuil in de tuin. Elk object is weer een verrassing. De schitteringen die ik in de natuur tegen kom, zoals het zonlicht dat weerkaatst in het water, laat ik terugkomen in mijn werk. Door de lichtval in de kunstwerken ontstaat schittering, waar mensen vrolijk van worden.

Mijn werk is de afgelopen jaren te zien geweest op diverse kunstmarkten, bij kunstmanifestaties en exposities zoals in galerie Kunst op Vijf te Coevorden, Ogenblik in Leeuwarden, beeldentuin Witharen.. 

Kloosterhaar is een dorp in Overijssel aan de rand van de Engbertsdijkvenen. Dit is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Ik wandel hier graag en het geeft mij inspiratie voor mijn glaskunst. De kleuren van de natuur, de grillige vormen zijn de basis elementen van waar uit ik mijn werken opbouw.

Je kunt mij vinden op het adres

Schoolstraat 2c

7694 AX Kloosterhaar

telefoon 0523-241791

mobiel 06-22181866

e-mail jannetta@glasatelierjannetta.nl

KvK nummer 75420554

BTW nr NL001236302B31