Glaskunst is heel geschikt als "visitekaartje". Bedrijven, verenigingen en particulieren willen soms iets speciaals geven of er zich mee presenteren. Een dansschool die een danspaartje heeft staan of een biovergister die het kantoor opfleurt. Glas maakt de presentatie van je bedrijf uniek en bijzonder. In opdrachten maak ik kunstwerken waar het bedrijf in terug komt, logo's of gewoon iets waarmee een bedrijf zich onderscheid of iemand die iets heel persoonlijks wil geven. Het is dan een kwestie van overleggen wat uitgebeeld moet worden, welke kleuren gebruikt kunnen worden. Kortom ik houd in dat geval rekening met de wensen van een opdrachtgever zonder mijn eigen creativiteit te kort te doen. Dat maakt het ook zo leuk om iets te maken wat de opdrachtgever mooi vindt en waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.

Een bijzondere en leuke opdracht was het maken van twee Levensbomen in het kader van de fusie van twee kerken. Voor elk kerkgebouw 1. Hierin heb ik de betreffende Bijbeltekst vastgelegd. 

Een complexe maar leuke opdracht was het maken van de Vitrivius. Het bureau Fecit Vormgevers b.v. benaderde mij om een mensfiguur in glas te maken die kleurrijk is, genderneutraal en geïnspireerd op de Vitrivius-man van Leonardo da Vinci. Dit kunstwerk wordt (is) geplaatst bij iCOV, een organisatie van dertien samenwerkende overheidsinstellingen en toezichthouders in Utrecht.

Een andere wel heel bijzondere opdracht was het verwerken van de as van een overledene in een kunstwerk waarin ook blauwe bloemen zijn verwerkt. Dit werk is in nauw overleg met de nabestaande gemaakt.